NOVOSTI

ZAKS-zlatni prijatelj vaših mališana


Hrvatski brand ZAKS regionalni je lider u prodaji zlatnog nakita i dijamanata s vlastitom prodajnom mrežom u Hrvatskoj.

Dolazak zlatarnica ZAKS revolucionizirao je pojam luksuznoga nakita u Hrvatskoj. Moderna tehnologija, povezanost s hrvatskom tradicijom i potraga za savršenim nakitom, odredili su temelje branda. ZAKS suvereno prati svjetske trendove i najviše standarde te ih predstavlja svojim kupcima u ugodnom okruženju uz stručno i srdačno osoblje.

Ove godine bogatom dječjem sadržaju Kids Fashion Weekenda pridružile su se i ZAKS zlatarnice koje će tijekom oba dana revije nuditi besplatnu uslugu bušenja ušiju suvremenom Inverness metodom, koja omogućava sigurno i higijensko bušenje ušiju te preslatke medicinske naušnice za mališane.

Prednost ove inovativne metode bušenja ušiju je u tome što je oštar vrh medicinske naušnice u potpunosti skriven zaobljenim čepićem kako bi nošenje naušnica bilo što ugodnije, a zacjeljivanje bezbolnije i brže. Invernessov instrument za bušenje ušiju je izrazito tih, što je od posebne važnosti za najmlađe, stoga bušenje ušiju postaje iskustvo bez stresa za dijete i roditelje.