NOVOSTI

Modna poslastica u Zagrebačkom zoološkom vrtu


Kids Fashion Weekend priredio je pravu malu modnu poslasticu za posjetitelje Zagrebačkoga zoološkoga vrta. Naime, 10. travnja održana je modna revija u sklopu projekta Proljetne igre by Kids Fashion Weekend. Manekeni modne agencije Fashion Team nosili su odjeću i obuću modnih brendova Okaidi, Modna kućica Dizzy te Skechers Kids.

Modna kućica Dizzy

Modna kućica Dizzy je poznati hrvatski brand dječje odjeće koji se proizvodi u malim serijama od kvalitetnih pamučnih materijala. Ovom su revijom predstavili svečanu kolekciju haljina za djevojčice za svečane prigode. Cijela kolekcija odiše vedrinom i nježnošću.

Okaidi

Prilagođeni dječjoj svakodnevici, Okaidi proizvodi  mogu se prilagoditi obliku tijela svakog djeteta. Svi isti, svi su veseli, a opet svi su različiti i savršeni za proljetno vrijeme.

 

Skechers Kids

Skechers Kids predstavio je izvrsnu kolekciju obuće za koju kažu “Želite svojoj djeci kvalitetnu, udobnu i modernu obuću? Sve to možete pronaći u Skechers Kids kolekciji genijalnih tenisica u kojima vaše dijete može u šetnju, na igralište, u školu ili vrtić i na sve vrste izleta. A gdje god u njima dođe neće proći nezamijećeno! Zašto? Upravo zbog vrhunskog dizajna i inovativnosti kakvu možete naći u novoj Skechers Kids kolekciji – samo neki od naših hitova su svjetleće tenisice Heart Lights kao i megapopularni Uno model”.

Uz revije, održan je i niz radionica i animacija, kako za djecu tako i za roditelje. Lajtmotiv proljetnog Kidsa je povratak prirodi te misao kako i mi kao pojedinci možemo napraviti puno. Stoga su u sklopu radionice “Zasadi za čisti zrak” djeca sadila sjeme biljaka koje pročišćuju zrak te su izrađivala zanimljive nove predmete reciklirajući papir, plastične posude i slično. Na radionici su predstavljeni i proizvodi Aqua Maris koji su zasnovani na prirodnoj vodi iz Jadranskoga mora. Na radionici foto kutak, djeca i roditelji izrađivali su kreativne mape s ispisanim fotografijama kojima su zabilježili svoju uspomenu na Proljetne igre. Fotografije su snimane i ispisivane Canonovim instant fotoaparatom Zoemini S2, kao i prijenosnim pisačem za fotografije SELPHY QX10 te pisačem PIXMA G640. Svi posjetitelji mogli su se zasladiti odličnim Monte snack desertom.