NOVOSTI

Modna kućica Dizzy – Retro Urban Jungle kolekcija za proljeće – ljeto 2016.


 

Za proljeće – ljeto 2016. Modna kućica Dizzy pripremila nam je Retro Urban Jungle kolekciju za dječake i djevojčice. Kolekcija svojim koloritom i dizajnom naglašava šareni dječji urbani stil djelomično se referirajući na 50-te godine dvadesetoga stoljeća.

Kolekcija uspješno obuhvaća raspon, od sportskih kombinacija preko onih ležernih dnevnih pa sve do haljina i odijela u kojima se osjeća glam nota po kojoj su već prepoznatljivi. Dizzy je uspio kroz motive džungle, tigrova i tropa zavrtiti ovu kolekciju te na taj način pokazati dječju „divlju“,  to jest, razigranu stranu, upotpunjujući kolekciju zanimljivim bomber zlatnim i srebrnim jaknama koje izvrsno izgledaju na jungle hoodie haljinama kao i na jednostavnim letter print majicama.

Odabir materijala poput čipke i mreže, kao i prevladavajuće boje kolekcije, pokazuju da Dizzy prati svjetske modne scene te da postavlja temelje dječje mode u Hrvatskoj odmičući se od, kako oni to vole reći, cvjetića i leptirića.

Modna kućica Dizzy više od 20 godina bira najkvalitetnije tkanine te dizajnira udobnu i jedinstvenu odjeću koju izrađuje beskompromisno kvalitetno do najsitnijeg detalja. Zbog brige za djecu, poseban naglasak stavljaju na prirodne i pamučne materijale s ekološkim certifikatom. Dizzy kolekcije izrađene su s puno pažnje u malim serijama i po vrlo povoljnim cijenama.

Ponudu odjeće Modne kućice Dizzy potražite na Facebook stranici te na njihovom web shopu.Ostavi svoj komentar

Your email address will not be published.