NOVOSTI

Kids Fashion Weekend Showroom u Centru Cvjetni


Sljedećeg vikenda, 15. i 16. lipnja 2018. godine u Centru Cvjetni održat će se Kids Fashion Weekend Showroom, modno kreativni vikend namijenjen isključivo djeci i njihovim roditeljima. Događanje je zamišljeno kao dvodnevno druženje u ugodnoj obiteljskoj atmosferi uz čitav niz radionica za djecu i za roditelje, koje će dati odgovore na pitanja koja su u njihovom fokusu interesa od odgoja, njege, zdravlja do igre. Tijekom događaja, osim radionica i tematskih cornera, održat će se i mini revije te izložbeni prostori dječjih dizajnera. Kao uvod u modno događanje u subotu, 9. lipnja od 11:00 do 13:00 sati održat će se casting za djecu u dobi od 4 do 14 godina na lokaciji Centar Cvjetni, 1. kat.

Centar Cvjetni smješten je na jednom od najslikovitijih i najljepših zagrebačkih trgova te predstavlja savršen spoj tradicije i modernog stila. U samom srcu grada Zagreba, postao je sastavnim dijelom živahnog i elegantnog zagrebačkog načina života. Na čak tri etaže pruža jedinstven koncept shoppinga, gastro kutka sa svjetskim kuhinjama te cjelodnevni parking u garaži centra. S više od 20 trgovina, Centar Cvjetni nudi bezbrižno uživanje gdje je sve nadohvat ruke – od obuće, odjeće, kozmetike, nakita, dječje opreme, tehnike pa sve do gastro-marketa. Više od osam restorana u spojenom poretku sa zajedničkom terasom posjetiteljima nudi najraznovrsniji gastro izbor na jednom mjestu. U ponudi su talijanska, azijska ili meksička kuhinja, zdravi sokovi ili slastice, jušna jela ili vrhunski roštilj. Pod sloganom “Staro mjesto, nova priča” Centar Cvjetni Vas uvodi u novu eru za još bolji shopping uz najpopularnije svjetske i domaće brendove.

Svojom energijom i lokacijom zasigurno je omiljeno mjesto koje svim posjetiteljima i turistima pruža vrhunski doživljaj shoppinga.