NOVOSTI

Canon inteligentni fotoaparati i pisači za sve potrebe


Na održanom događanju Proljetne igre by Kids Fashion Weekend ove nas je nedjelje u zagrebačkom Zoološkom vrtu pratio Canon koji je predstavio zanimljive nove i stilizirane uređaje koji će oplemeniti životni stil svake obitelji. Posjetitelji su bili oduševljeni mogućnostima i performansama Canon uređaja Selphy QX10, Zoemini S2, PowerShot PX i PIXMA G640.

SELPHY QX10
Novi prijenosni pisač za fotografije SELPHY QX10 omogućuje vam da ispisujete, sakupljate i kreativno dijelite svoje dragocjene uspomene. Bez potrebe za proučavanjem priručnika, bez kabela i bez problema – dovoljno je bežično se spojiti s mobilnog uređaja korištenjem aplikacije SELPHY Photo Layout i samo par dodira zaslona vas dijeli od brzo ispisanih kvalitetnih fotografija čiji vijek trajanja je do 100 godina! Formata 6,8×6,8 cm, ovako otisnute fotografije savršene su za Instagram generaciju, a u aplikaciji ih možete dodatno ukrasiti različitim efektima.

Zoemini S2
Canonov instant fotoaparat Zoemini S2 fotografiranje diže na novu razinu zahvaljujući ugrađenom pisaču koji fotografije može odmah i ispisati. Uz trajanje baterije za do 25 fotografija i utor za karticu Micro SD kad vam ponestane papira, lako je stvarati uspomene dok ste u pokretu. Aplikacija Canon Mini Print omogućuje kreativan ispis s mobilnih uređaja, a ugrađeno prstenasto svjetlo savršeno je za ljubitelje selfieja.

PowerShot PX
Fotoaparat PowerShot PX jedinstvena je inovacija u povijesti fotografije – ovaj uređaj koristi umjetnu inteligenciju i sam, bez vaše pomoći, inteligentno kadrira i snima fotografije i videozapise, dajući vam slobodu da ga ostavite po strani i uživate u trenutku. PowerShot PX je idealan ako želite snimiti dragocjene životne trenutke, ali i biti dio njih – kroz snimanje prirodnih izraza koji prate akciju uz automatsko inteligentno i kreativno kadriranje ljudi, ovaj uređaj bilježi vaše dragocjene trenutke i preporučuje vam najbolje fotografije i videozapise putem aplikacije za pametni telefon. Uređajem možete jednostavno upravljati glasovnim naredbama.

PIXMA G640.
U vremenu u kojemu sve više radimo doma, dobro će doći i novi pisač PIXMA G640. Ovaj pisač tri u jednom, s ugrađenim skenerom i mogućnošću fotokopiranja, opremljen je s čak šest spremnika s bojom. To mu omogućuje vrhunsku kvalitetu ispisa i čini ga više nego pogodnim i za kvalitetan ispis sjajnih fotografija. Zahvaljujući tome što ne koristi klasične uloške, nego tintu koja se dolijeva iz bočica, troškovi ispisa bit će znatno niži nego kod klasičnih pisača.