NOVOSTI

Borovo


Više od 80 godina djelovanja Borovo je postupno izgrađivalo svoju prepoznatljivost kroz ime koje je postalo znak za kvalitetu. lako je tijekom prošlosti, a djelomično i danas proizvodna djelatnost Borova bila disperzirana, Borovo cipela je bila i ostala sinonim imena Borovo.

Obuća Borovo, moderno oblikovana ili standardna rezultat je želje Borova da opravda povjerenje svojih kupaca, onih koji ih već dugo poznaju i novih koji će ih prepoznati.

Startas – ručno izrađene platnene i kožne tenisice s gumenim đonom proizvedene u Vukovaru.

Startas tenisice nastale su 1976. godine i originalno su bile zamišljene za igranje stolnog tenisa. Platnene tenisice s gumenim đonom bile su u cijelosti ručno izrađene od prirodnih materijala.

Obilježile su 80-te godine u Hrvatskoj i regiji, a vrhunac popularnosti doživjele su 1987. godine kada su bile službena obuća Univerzijade koja se održavala u Zagrebu.

Nakon duge stanke u proizvodnji Borovo je prije nekoliko godina odlučilo udahnuti novi život slavnom brendu Startas i iz sezone u sezonu iznenađuju nas novim raznobojnim modelima koji se i dalje ručno izrađuju od prirodnih materijala u vukovarskoj tvornici.