NOVOSTI

Wissper nam dolazi na Kids Fashion Weekend


Ššššššš! Ako još niste upoznali Wissper, požurite na Kids Fashion Weekend! Wissper je djevojčica, no ne nalik na bilo koju drugu svoju vršnjakinju. Ona, naime, može razgovarati sa životinjama. Ta joj je čarobna sposobnost urođena i zbog nje danas ima prekrasnu povezanost sa svim stvorenjima. Koristeći se čarobnom riječju „Ššššššš!…“ može se naći na bilo kojem mjestu gdje je neka životinja u nevolji i treba joj pomoć.

Wissper je blage naravi, osim kad se životinje loše ponašaju. Kada ona treba pomoć, uvijek može pozvati jednog od svojih osam životinjskih prijatelja.

Svim je pričama zajednička pustolovina i izravnost. Wissper se suočava sa životinjom koja ima neki problem – te joj nudi pomoć. Kako bi u tome uspjela, pridružuje se životinji u njenom prirodnom staništu (u jednom od pet svjetova u seriji: Svijetu šume, Svijetu trave, Svijetu leda, Svijetu pustinje, Svijetu vode) gdje može proučiti prirodu problema. Tada Wissper odlučuje kako treba pomoć jednog od svojih prijatelja, od kojih svaki ima specifičnu vještinu. Zajedno s pozvanim životinjskim prijateljem, Wissper može riješiti problem.

U pozadini ovih priča, kod Wissperine se kuće, u Svijetu ljudi, uvijek događa nešto zabavno i neočekivano – s njenom obitelji ili susjedima.