NOVOSTI

Trudi dječja kozmetika


Prve Trudi igračke datiraju iz sredine pedesetih godina prošlog stoljeća i rođene su iz ljubavi i sposobnosti gospođe Gertrud (Trudi) Müller Patriarca, koja se, još kao djevojčica, zabavljala stvarajući lutke za sebe i svoje prijatelje. U narednim godinama, postigla je snažan uspjeh te su Trudi „plišanci“ jedinstvenog dizajna i kvalitete postali vrlo traženi i cijenjeni diljem Europe. Uskoro Trudi  postaje sinonim za kvalitetu, no i dalje se nastavlja neprekidno eksperimentiranje s materijalima, usmjereno na estetske inovacije i traženje najfinije i najizdržljive podloge.

Svaki Trudi proizvod je bezvremenski i za svaku dob jer se prenosi s generacije na generaciju, čineći emocionalnu vezu, svjedočanstvo ljubavi koja preživljava vrijeme. Trudi u središte svog djelovanja smješta svijet djeteta, njegovu radost, igre i okoliš, a istodobno održava visoke vrijednosti kvalitete, sigurnosti, inovativnosti, dizajna i privrženosti koje su više od 55 godina temeljne i neophodne osobine za sve proizvode.

I ova se priča nastavlja suradnjom Trudi i Silca s proizvodima Trudi Baby Care tako da svaka majka, može dati svu pažnju i zaštitu koju dijete treba…

Trudi Baby Care

U najsunčanijem dijelu livade gdje se pokrivač šarenog i slatko mirisnog cvijeća prostire unedogled, roj vrijednih pčelica pretvara energiju prirode u dragocjeno zlato.

Nježne i ugodne, brojne hranjive tvari i prirodni sastojci dobiveni iz pčelinje košnice (med, pelud, nektar, vosak i propolis) te prirodni destilati, nadahnuli su liniju dječje kozmetike Trudi.

Proučen je svaki dar iz pčelinje košnice kako bi se stvorio proizvod sa što više prirodnih svojstava, pružajući osjetljivoj dječjoj koži potrebnu zaštitu i nadasve blagu njegu.

Zahvaljujući blagim i umirujućim prirodnim sastojcima ovi proizvodi su osobito prikladni za svakodnevnu higijenu i njegu najnježnije dječje kože.

Trudi dječja kozmetika rezultat je pažljivog istraživanja i pomnog odabira kvalitetnih sirovina iz ljubavi i brige za naše najmlađe…

…za Vaše nadraže…samo najbolje…

TRUDI HIDRATANTNA KREMA

Trudi hidratantna krema s propolisom ima izuzetna hidratantna, omekšavajuća i zaštitna svojstva. Sastavom je prilagođena tankoj i osjetljivoj dječjoj koži. Neophodna je kod izlaganja vanjskim podražajima poput vjetra, hladnog zraka i sunca koji mogu iritirati nježnu dječju kožu. Shea maslac svojim visokim udjelom nezasićenih masnih kiselina, vitamina A i E hrani kožu te joj pruža zaštitu od vanjskih utjecaja i isušivanja, osiguravajući dugotrajnu hidrataciju. Umirujuće tvari propolis i bisabolol poboljšavaju opće stanje kože pomažući u očuvanju njezinih obrambenih mehanizama i funkcije, te pospješujući njezinu obnovu. Nježno se razmazuje, brzo i lako upija, vraćajući vlažnost i mekoću nježnoj bebinoj koži.

TRUDI MIRISNI BALZAMNI GEL

Trudi mirisni balzamni gel sadrži prirodne ekstrakte i eterična ulja niaulija, mente, smreke i kamilice, čijim se udisanjem učinkovito pročišćavaju dišni putevi, te na prirodan način olakšava disanje. Blagotvorno djeluje kod tegoba gornjih dišnih puteva, prehlade, gripe i začepljenog nosa. Koristi se inhalacijom iz vodene pare, direktnom inhalacijom ili utrljavanjem u prsa što se osobito preporučuje prije spavanja, jer smiruje i olakšava san.

Za najmlađe od 3. mjeseca starosti nadalje.

TRUDI VLAŽNE MARAMICE

Zahvaljujući mekanim mikrovlaknima posebne strukture koja imaju veliku moć upijanja, Trudi vlažne maramice nježno čiste i njeguju dječju kožu kod svakog mijenjanja pelena. Nakon upotrebe na koži ostavljaju hidratantni, zaštitini sloj emulzije obogaćene cvjetnim nektarom i bisabololom koji intenzivno vlaži, hrani i umiruje kožu. Posebno formulirane kako bi se umanjila mogućnost nastanka iritacija i preosjetljivosti, Trudi vlažne maramice sadrže prirodne hranjive i hidratantne tvari, bez štetnih konzervansa, parabena i mineralnih ulja. Blaga njega prilagođena osjetljivoj dječjoj koži i dermatološki potvrđena podnošljivost osigurane su odsutnošću sapuna i alkohola, te koži prilagođenim neutralnim pH. Dostupne su u dva pakiranja: 72 komada i praktično putno pakiranje od 20 komada, što ih čini idealnima za brzo čišćenje lica i ruku cijele obitelji, kod kuće i na putovanju.