NOVOSTI

Trudi – “Briga o djetetu postaje igra”


Trudi je i ove godine s nama na Kids Fashion Weekendu!

Prve Trudi igračke datiraju iz sredine pedesetih godina prošlog stoljeća i rođene su iz ljubavi i sposobnosti gospođe Gertrud (Trudi) Müller Patriarca, koja se, još kao djevojčica, zabavljala stvarajući lutke za sebe i svoje prijatelje. U narednim godinama, postigla je snažan uspjeh te su Trudi „plišanci“ jedinstvenog dizajna i kvalitete postali vrlo traženi i cijenjeni diljem Europe. Uskoro Trudi  postaje sinonim za kvalitetu, no i dalje se nastavlja neprekidno eksperimentiranje s materijalima, usmjereno na estetske inovacije i traženje najfinije i najizdržljive podloge.

Svaki Trudi proizvod je bezvremenski i za svaku dob jer se prenosi s generacije na generaciju, čineći emocionalnu vezu, svjedočanstvo ljubavi koja preživljava vrijeme. Trudi u središte svog djelovanja smješta svijet djeteta, njegovu radost, igre i okoliš, a istodobno održava visoke vrijednosti kvalitete, sigurnosti, inovativnosti, dizajna i privrženosti koje su više od 55 godina temeljne i neophodne osobine za sve proizvode.

I ova se priča nastavlja suradnjom Trudi i Silca s proizvodima Trudi Baby Care tako da svaka majka, može dati svu pažnju i zaštitu koju dijete treba. Od prozvoda se može pronaći Trudi tekući puder sa rižinim škrobom, izuzetno bogat puder u kremi, daje trenutno olakšanje iziritiranoj i mokroj dječjoj koži.

Trudi antibakterijske vlažne maramice koje su korisne su za brzu dezinfekciju ruku i neoštećene kože, u svim situacijama u kojima nam voda nije dostupna. Nove Trudi Dry Fit Pelene s mekim i elastičnim bočnim trakama prirodno se prilagođavaju trbuščiću. Unutrašnjost pelene osigurava mekoću i sigurnost zbog ekstra upijajućeg jastučića s “PERFO SOFT” filterom, a poseban vanjski omotač omogućava veći protok zraka što smanjuje prisutnost vlage te mogućnost nadraživanja kože. Dizajnirane su i izrađene u skladu s najvišim standardima za sigurnost, izvedbu i kvalitetu.

Što vam sve Trudi može ponuditi, možete saznati direktno od njih ako nam se pridružite na Kids Fashion Weekendu.