NOVOSTI

Predstavljanje sudionika – daVida’s


DaVida’s je izvorna hrvatska modna marka, nastala spajanjem mode i likovnoga stvaralaštva. Iza imena daVida’s, krije se dizajnerica Andrea Cmrečki , a upravo dugogodišnje iskustvo u modi i svakodnevno kreativno izražavanje DaVida’s-ovih začetnika i kreatora, brendu daje raznolikost  i izniman doprinos u kvaliteti.

DaVida’s  je inspiriran djecom i ljudima iz svakodnevnoga života, uspomenama na djetinjstvo, modom 20-ih i 30-ih godina dvadesetog stoljeća; pismima, glazbom i ljubavlju svake vrste. Iako zamišljen  prvenstveno za djecu i njihov čarobni svijet, DaVida’s  je prepoznat  i u svijetu odraslih.

Kreiranje odjeće počinje od inspiracije, ilustracije i skica. Prepoznatljivo obilježje modne marke su daVida’sice – lik djevojčice i sve češće dječaka  daVida’sa koji su neopterećeni prolaznošću života i zaustavljeni u trenutku te su kao takvi  česti motivi raznih odjevnih predmeta  i modnih dodataka kao što su majice, haljine,  torbe i nakit.

Kolekcije su stvarane pažljivim odabirom prirodnih materijala  poput pamuka i svile, veselih su boja i motiva, a prugice i točkice predstavljaju glavno obilježje brenda.