NOVOSTI

Predstavljamo sudionike – Pixiekid


PixieKid –  potpuno drugačije nosiljke za djecu, da je šteta što su samo nosiljke

PixieKid brand svoje početke datira od 2005., rođenjem jednog posebnog dječaka. Dječak je poseban jer je prva beba nošena u PixieKid nosiljci. Prva od mnogo.

PixieKid je započeo kao roditeljska potreba, i nastavio svoj put prema modi. Nosiljke koje potiču zdrav i nesmetani psihomotorički razvoj beba i djece, sa dodanim naglaskom na dizajn, neizbježan su modni detalj svake moderne mame. Potreba da dan proveden sa bebom bude aktivan, konstruktivan i lagan, potaknula je Josipu Brkić, konstruktoricu i dizajnericu PixieKid branda, da osmisli udobnu, zdravu ali i vizualno atraktivnu nosiljku. Uspjeh Josipine vizije reflektira popularnost PixieKid nosiljki među roditeljma već punih 8 godina. Jer ove nosiljke su najmanje „ruksak“ za bebu, i gotovo vam dođe žao što nisu više od nosiljki. Od dječjih printeva, preko ozbiljnijih „odraslih“ formi, pa sve do anarhijom inspiriranih, PixieKid nosiljke pokrivaju ukus svakog roditelja i daju priliku da se modno izrazite uz najvažniji roditeljski accessoires.

PixieKid nosiljke imaju ekološki karakter, profesionalno su dizajnirane za nošenje novorođenih beba i djece sve do mlađe vrtićke dobi te su rađene u iznimno visokim standardima od kvalitete materijala, sve do filigranski precizne izvedbe kroja. Svaka nosiljka priča je za sebe, što daje dodatnu posebnost ovom neodoljivom dizajnu čija nova proljetna kolekcija iznenađuje odvažnošću, stilom i zaigranošću.

 

“ Više o PixieKid brandu, kolekcijama, filozofiji, roditeljstvu, bebama i djeci na www.pixiekid.hr