NOVOSTI

Predstavljamo sudionike – Baobaby


Baobaby je hrvatska robna marka za bebe i za mame. Obuhvaća odjeću za bebe od 0 do 3 godine, mekane kožne cipelice „Pelice“ i jastuke za trudnice i za dojenje. Svi se proizvodi zrađuju u potpunosti u Hrvatskoj. Krojeve i natpise dizajnirale su Zrinka Berić i Renata Jelušić.
Dječja odjeća proizvedena je od izdržljivog 100% pamučnog materijala vrhunske kvalitete s Oekotex certifikatom koji jamči tekstil bez štetnih sastojaka i kemikalija. Bodyji, body-benkice, majice, hlačice, odijelca, pidžamice, kapice i prekrivači veselih su boja koje se lako kombiniraju. Praktičnim će roditeljima biti posebno zanimljiva odjeća sašivena kao dvobroj jer raste s djetetom što omogućavaju npr. dva reda drukera na body-jima ili dugačke manžete koje se mogu podvinuti na pidžamicama. Aplikacije lafa, miška, zzzebre, ježurke, istraživača svemira, superjunaka i superjunakinje čine odjeću originalnom i posebno privlačnom, a jednako su tako neodoljivi grašak, jagoda, brokula, mrkvica i jabuka.

Baobaby Pelice su mekane i lagane cipelice/papučice namijenjene bebama, ali i malim sigurnim hodačima. Bebe su u Pelicama gotovo kao bosonoge: ne sputavaju ih i omogućavaju da osjete podlogu po kojoj hodaju, što je jako važno kod učenja prvih koraka. Izrađene su isključivo od prirodne kože bez kroma, proizvedene u Njemačkoj i Hrvatskoj. Gornji dio u veselim bojama je biljno štavljen i posjeduje BIOKRES i IVN certifikat koji dokazuje prirodnu proizvodnju kože od samog početka. Kao i jabuke iz organskog uzgoja koje se razlikuju jedna od druge, svaki par Pelica jedinstven je zbog nepravilnosti i neravnina na prirodnoj koži koja se ne puni voskom industrijski kako bi bila savršeno glatka. Pelice su izrađene u četiri veličine, u raznim bojama i s veselim aplikacijama.

Osim za bebe, Baobaby je linija za trudnice i dojilje. Za njih su savjetnice za dojenje posebno dizajnirale jastuke za dojenje koji trudnicama olakšavaju trenutke odmora, a dojiljama služe kao potpora prilikom dojenja. Jastuci za trudnice i dojilje dostupni su s presvlakom i bez presvlake te su vrlo lagani što ih čini jednostavnima za rukovanje.

Baobaby proizvodi dostupni su u internetskoj trgovini www.minigreeny.com, a uskoro će biti dostupni i u trgovinama diljem Hrvatske. Linija Baobaby proizvoda razvija se i raste te će se tako uskoro u ponudi naći i novi proizvodi. Sve o brendu možete naći na internetskoj stranici www.baobaby.hr.