NOVOSTI

Modna kućica Dizzy – šljokasto i wow!


Dizajneri od kojih uvijek očekujemo nešto novo i otkvačeno – Modna kućica Dizzy, niti ovoga nas puta neće razočarati. Nakon što su predstavili proljetno-ljetnu kolekciju Floral Rebel, jesensku priču nastavljaju s Glitter Glamom.

U radu prate svjetske modne trendove te im je želja podići dječju modu na višu razinu te se odmaknuti od leptirića i cvjetića. Ovu će kolekciju predstaviti na malo neuobičajen način. Dizajnerica Dajana Anić Vasiljević rekla je kako je svaka odjevna kombinacija priča za sebe i da kolekcija nije ukalupljena u cjelinu. “Željeli smo napraviti maksimum od svakog odjevnog modela, vodeći se posebnošću svakoga. Svako je dijete individua za sebe, s nekim svojim razmišljanjima i stavovima. Na taj smo način pristupili i Glitter Glamu te se veselimo što ćemo vidjeti naše kreacije u punom svjetlu  na bini”.

Modna kućica Dizzy više od 20 godina bira najkvalitetnije tkanine te dizajnira udobnu i jedinstvenu odjeću koju izrađuje beskompromisno kvalitetno do najsitnijeg detalja. Zbog brige za djecu, poseban naglasak stavljaju na prirodne i pamučne materijale s ekološkim certifikatom. Dizzy kolekcije izrađene su s puno pažnje u malim serijama i po vrlo povoljnim cijenama.

Ponudu odjeće Modne kućice Dizzy potražite na Facebook stranici te na web shopu.