NOVOSTI

Modna kućica Dizzy donosi nam fuziju rocka i sportske elegancije


Modna kućica Dizzy više od 20 godina bira najkvalitetnije tkanine te dizajnira udobnu i jedinstvenu odjeću koju izrađuje beskompromisno kvalitetno do najsitnijeg detalja.

Na Kids Fashion Weekendu, Modna kućica Dizzy predstavit će se po drugi put. Za razliku od prošlogodišnje kolekcije koja je bila bazirana na glam casual izričaju te su uz jednostavnije i klasičnije krojeve kombinirani materijali poput čipke, svile i kože, ovogodišnja će nam kolekcija donijeti fuziju rocka i sportske elegancije, no unatoč tomu, Dizzyjevci i dalje ostaju dosljedni glam elementima s kojima su započeli u prošloj kolekciji.

Boje koje prevladavaju u novoj sezoni su moćna crna i razigrana crvena, tako da nam za razliku od prošlogodišnjih damica i dandyja, Modna kućica Dizzy ove sezone prikazuje prave male cool buntovnike s razlogom.

Dizzy dječja robna marka postoji od 1992. godine te svojom odjećom opskrbljuje preko dvjesto dućana u Hrvatskoj. Od početka se bave proizvodnjom i prodajom kvalitetne i udobne dječje odjeće, a poseban se naglasak stavlja na prirodne i pamučne materijale, te kolekcije izrađene s puno pažnje u malim serijama i po vrlo povoljnim cijenama.

Majice, hlače, haljine i pidžame samo su dio njihove svakodnevne proizvodne ponude, a odjeća osim atraktivnog dizajna iza sebe ima i certifikat o kvaliteti koji stoji kao garancija svim kupcima.

Više informacija o proizvodima potražite na Dizzy Facebook i web stranici.