NOVOSTI

Mia O’Mara ruksaci u mini verzijama za djevojčice


Mia O’Mara brand je pokrenut krajem 2015. kao želja za urbanim i ležernim komadima razigranog dizajna.

Mia O’Mara ruksaci nastoje istaknuti modnu individualnost svojih vlasnica. Svaki Mia ruksak dostupan je u mini verziji za djevojčice.

Mia ruksaci su ručni te je u svaki ruksak uloženo puno ljubavi i truda. Najviše se koristi  eko koža i skaj u kombinaciji s čvrstim platnom. Pokušavam kombinirati uočljive tonove, kao što su zlatna, baršun roza, sa zanimljivim uzorcima eko kože, poput krokodilskog uzorka. Mlada dizajnerica pokušava ne izrađivati kolekciju u kojoj će se nalaziti jedna do dvije boje, već nastoji da svatko pronađe svoj idealan ruksak, bez obzira na godišnje doba.

Na pitanje o tome kako se odlučila na izradu ruksaka, Petra odgovara da je „od malih nogu okružena šivačim mašinama. Kao mala sam kod bake šivala torbice za barbike i proučavala kako mama i baka šivaju odjeću. Započela sam s ruksacima jer sam htjela imati ruksak koji nije u standardnim okvirima izrade, kao i svi koje pronalazimo u trgovinama. Htjela sam imati nešto posebno a opet jednostavno, nešto za svaki dan“.

Mia ruksaci su posebni jer svatko može kreirati svoj dizajn. U dućanima su ruksaci uglavnom isti, bez neke osobnosti i morate uzeti ono što vam se nudi. Svoj Mia ruksak za razliku od drugih, možete prilagoditi svom stilu. Svaki ruksak može i ne mora imati detalj resa, možete sami birati boju špage te boju podloge za svoj ruksak.

Petra za svoj posao kaže da ga obožava, iako nekad provodi cijele dane za mašinom, ali kada nešto voliš onda ti to pruža čisto zadovoljstvo. Izjavila je da je „veseli to što svojim rukama mogu izraditi nešto, stvoriti proizvod koji je i koristan i lijep. Posebno me veseli kada mi cure pošalju fotke s ruksacima, tek mi onda dođe u glavu da sam to sama stvorila i da se to nekome sviđa“.