NOVOSTI

Linija proizvoda Salvit


Jedinstvena linija proizvoda Salvit nastala je ekstenzivnim istraživanjima potreba potrošača i inovativnih oblika primjene nutraceutika i dodataka prehrani. Suočeni s izazovima modernog vremena osobito su posvećeni istraživanju dječjih potreba tijekom različitih perioda rasta i razvoja.

Linija Salvit sadrži proizvode ciljano formulirane za specifične nutritivne potrebe, inovativnog oblika primjene koji će osigurati unos potrebnih nutrijenata na prihvatljiv i učinkovit način.

Razvijen u suradnji s renomiranim europskim partnerima i timom stručnjaka posvećenih izvrsnosti, inovacijama i najvišim standardima kvalitete, Salvit osigurava suplementaciju temeljenu na znanstveno priznatim spoznajama, istovremeno ispunjavajući očekivanja potrošača.

Ono što razlikuje Salvit od niza drugih proizvoda na tržištu su – odličan okus te za djecu praktični i najprihvatljiviji oblici primjene. Naime, uočeno je da su glavni problemi suplementacije u djece upravo neprihvatljiv okus i način primjene.

Da bi se roditeljima olakšao ovaj izazov, Salvit donosi pomno promišljene recepture u oblicima i okusima koje djeca vole!

Mame vjeruju, djeca vole!

Proizvodi koje vam Salvit predstavlja:

MOJ PRVI VITAMIN

Salvit Omega-vit D kapi, osim vitamina D sadrže i jednu od omega-3 masnih kiselina, točnije dokosaheksaenoičnu kiselinu (DHA), koja pridonosi normalnom razvoju oka i mozga fetusa i dojenčadi*. Upravo iz tog razloga važno je suplementirati omege-3 masne kiseline kako u trudnoći tako i od prvog mjeseca života.

SNAŽNA POMOĆ KOD PADA IMUNITETA I ALERGIJA

Salvit Beta glukan je jedinstven tekući dodatak prehrani koji, osim beta glukana Yestimun®, sadrži iscrpinu ploda crne bazge kao prirodni izvor vitamina C te cink koji pridonosi funkciji imunološkog sustava. Salvit Beta glukan je izvrsnog okusa jagode koji će vaši najmanji obožavati! Odsad Salvitov paket IMUNITET ZA PET, koji sadrži Salvit Beta glukan 1+1 gratis, dolazi s poklonom – BOJICAMA.

PRVA POMOĆ KOD DEHIDRACIJE

Salvit Orsovit je jedinstvena formulacija u obliku praška za pripremu oralne rehidratacijske otopine. Preporuča se za dijetalnu prehranu djece i odraslih s gubitkom elektrolita i vode kod proljeva i svih ostalih stanja koji doprinose dehidraciji. Sadrži važne elektrolite i dobre bakterije koje pogoduju obnovi crijevne mikroflore. Jednostavan je za primjenu a karakterizira ga i odličan okus naranče.

ZAŠTITA OD SUNCA

Odličan izbor među dodacima prehrani za djecu su Salvit Multi V žele bomboni u obliku medvjedića s okusom limuna, maline i naranče. Sadrže vitamine A, C, D, E te vitamine B skupine, od kojih vitamini A, C i D pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava, dok vitamini C i E doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Salvit Multi V pružit će vašem djetetu dodatnu zaštitu od štetnog sunčevog djelovanja na njegov organizam.

SALVIT VITAMIN C + CINK

Salvit Vitamin C + cink s okusom limuna u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 60 mg vitamina C i 5 mg cinka. Vitamin C i cink pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava