NOVOSTI

Juicy Kids sokovi službeno piće Kids Fashion Weekenda


Djeca od malih nogu trebaju usvajati navike zdrave prehrane. 100% prirodni voćni sok odlično se uklapa u bilo koji obrok jer pridonosi potrebnom unosu tekućine i važnih nutrijenata u organizam te ujedno predstavlja i jedno od pet preporučenih serviranja voća u svakodnevnoj prehrani.

Juicy Kids prirodni su voćni sokovi u veselo dizajniranom pakiranju s nasmijanim likovima tukana i mede, a dolaze u dva djeci draga okusa – 100% jabuka i 100% gusti. Izvor su energije i vitamina C, bez dodanog šećera i konzervansa te u svom sastavu nemaju umjetne boje i sladila.

Inovativna „sensory” slamka s četiri male rupice na vrhu konzumaciju napitka čini iznimno zabavnom. Ova dva „mala velika soka“ oduševit će vaše mališane i na zabavan način osigurati unos hranjivih sastojaka.

Juicy Kids je uz Kids Fashion Weekend od samoga početka ove sezone, tako su djeca već prilikom castinga mogla uživati u ukusnim i zdravim sokovima 100% jabuka i 100% gusti.

Juicy Kids će naše male manekene pratiti sve do revija 17. i 18. 4. 2015., tako uskoro počinjemo s Pripremama uz Juicy Kids, a nastavljamo sve do samog dana revija gdje ćemo s Tukanom i Medom pričati o zdravlju, piti fine Juicy Kids sokove u Maminom kutku i backstageu te imati veeliki After Juicy Kids Party gdje će se i mali i veliki zabaviti nakon uspješnih revija.