NOVOSTI

Hypo banka na Kids Fashion Weekendu djecu uči o štednji


Financijska odgovornost uči se od malih nogu, upravo zato, na Kids Fashion Weekendu će kroz dva dana naši posjetitelji moći saznati sve što ih zanima o štednji i Hypo banci. Hypo moda, mali modni razgovori s teen blogericama Sarom i Larom, na jednostavan i zanimljiv način pokazat će nam kako možemo već od malena uštedjeti za ono što želimo. Za one koji će imati dodatna pitanja, svoje će odgovore moći naći u kutku Hypo banke kod njihovih predstavnika.

Hypo štednjom do ostvarenja snova

Imaš velike planove za budućnost, a ne znaš kako ih ostvariti? Najbolji način da kreneš u ostvarenje svog sna je da počneš štedjeti – i to sad!

Sigurno je teško stavljati novac u stranu kad si baš sad vidjela super trendi torbu ili tenisice koje moraš imati, ali s Hypo štednjom prilagođenom za djucu i mlade to ti neće tako teško pasti.

Za mlaHypoLimacTimes_024_naslovnicađe od 14 godina Hypo banka ti nudi Hypo limač štednju uz niz pogodnosti. Otvaranjem knjižice odmah postaješ član Hypo limač kluba, a Hypo te neće zaboraviti nagraditi ni za tvoj rođendan, kada na tvoju adresu stiže poklon iznenađenja. Prilikom svake uplate na štednju knjižicu od minimalno 100,00 HRK ili 15,00 EUR dobivaš Hypo naljepnicu. Ovisno o bodovima prikupljenim naljepnicama, možeš odabrati poklon iz jedne od kategorija poklona iz Hypo limač butika. Hypo limači dva puta godišnje na svoju adresu dobivaju i Hypo Limač Times, dječji časopis u kojem možeš sudjelovati i ti!

Minimalni ulog na štednoj knjižici je 30 kuna ili 4 eura, a kamatna stopa je 4,5% za štednju u kunama i 3 % na štednju u eurima.

Nemaju samo limači pogodnosti u Hypo banci! Navršavajući četrnaest godina svi Hypo limač štediše prelaze u Hypo teens klub za tinejdžere od četrnaest do osamnaest godina. Uz svoju Hypo teens štednju možeš ostvariti pravo na besplatnu kino ulaznicu jednom na mjesec, a kao član Hypo teens kluba dva puta godišnje na svoju adresu dobivaš Hypo Teens Newsletter, koji uz sve novosti u ponudi za Hypo teense donosi najnovije sadržaje iz popularne kulture, top-liste filmova, glazbe i knjiga te mnoštvo poučnih i zabavnih informacija.

Minimalni ulog na štednoj knjižici je 30 kuna ili 4 eura , a kamatna stopa je 3% za štednju u kunama i 2,50% za štednju u eurima.

Sa Hypom se stvarno isplati štediti zato požuri s roditeljima do najbliže poslovnice Hypo banke i ugovori svoju limač ili Hypo teens štednju.