NOVOSTI

Hoću knjigu


Hoću knjigu nam ove godine na Kids Fashion Weekendu predstavlja svoje školske torbe. Linija školskih torbi je raznolika i zasigurno svatko može pronaći nešto za sebe.

Prvoškolska torba Belmil – Classy teži samo 1000 grama, izrađena od visokokvalitetnih, vodonepropusnih i lako perivih materijala.

Torba školska anatomska Scout Alpha Desert Race set 4 u 1.

Torba je izrađena od vodonepropusnog materijala ; ergonomski oblikovan leđni dio, podstavljen mekanim prozračnim materijalom ; široke i mekane naramenice s posebnim sistemom podešavanja prema visini djeteta ; pojas koji smanjuje opterećenje na ramenima

Postoji mjesto u kojem se dodiruju snovi, tajne i sjećanja. To je svijet nostalgije i znatiželje, satkan od trenutaka usidrenih u vremenu. To je Anekke svijet. Ergonomski oblikovana leđa i naramenice, metalna kopča. Reflektirajuće oznake. Čvrsto dno. 2 godine garancije. Izrađeno od visokokvalitetnog materijala, vodonepropusno. Dimenzija 42 x 19x 22 cm. Težina : 1 kg , 23 Litre

Svjetski popularne djevojčice iz Gorjuss svijeta osmislila je škotska umjetnica Suzanne Woolcoot, inspirirana čistom emocijom koju je željela prenijeti u portrete tamnokosih djevojčica, ne koncentrirajući se pritom isključivo na izraze lica. Rezultat njenih ilustracija ujedinio se pod nazivom Gorjuss, dok se prikazi djevojčica ovog branda nalaze na više od 3.000 proizvoda i u više od 50 zemalja svijeta.

Kakve sve dizajne torbi je za vas pripremio Hoću knjigu, možete saznati ako nam se pridružite ovog vikenda.