NOVOSTI

Shopping centar Garden Mall mjesto je Kids FW 2016.


Garden Mall prvi je trgovački centar treće generacije u istočnom dijelu Zagreba s 26.000 kvadratnih metara maloprodajne površine, što ga ujedno čini i najvećim trgovačkim centrom u zagrebačkoj Dubravi i jedim od najvećih trgovačkih centara na zagrebačkom istoku.

Garden Mall je smješten duž ulice Rudolfa Kolaka u naselju Gornja Dubrava, a sama lokacija centra jedna je od njegovih nosećih komparativnih prednosti.

Posjetiteljima Garden Mall-a na raspolaganju je 1.300 besplatnih parkirališnih mjesta, na tri parkirališne lokacije – vanjsko parkiralište te podzemna i krovna garaža s pogledom na istočni dio grada i obronke Medvednice.

Uz prodajni prostor koji se sastoji od preko 70 brandova, Garden Mall ima i značajnu ponudu popratnih sadržaja; besplatnu igraonicu, tri kafića, restoran, Tutto Bene snack bar te frizerski salon.

Inovativna arhitektura U arhitektonskom smislu, shopping centar Garden Mall odgovara na sve zahtjeve svoje primarne namjene, uklapajući se pritom u vizuru sredine u koju je smješten, uz dodatno potenciranje njezinih prednosti.

Zahvaljujući brojnim staklenim stijenama, unutrašnjost centra obiluje prirodnom svjetlošću, što, dodatno naglašeno vodenim elementima i brojnim biljem, stvara ambijent koji u potpunosti opravdava naziv trgovačkog centra – Garden Mall.

Opušten i prozračan interijer te lako snalaženje obećavaju kupovinu lišenu uobičajenog stresa te mogućnost ugodnog druženja u ukusno uređenim ugostiteljskim lokalima.

gm3