NOVOSTI

daVida’s – dizajnerska priča


Originalan brand dizajnerske odjeće sa stilom i stavom, koji prati djecu u njihovu odrastanju.

daVida’s  je nastao u šarmantnom prostoru Showrooma na zagrebačkom Medveščaku s ciljem da svijetu prezentira odjeću za djecu koja ih prati u odrastanju. Iza razigranog, modernog i jedinstvenog originalnog branda dječje odjeće stoji dizajnerica Andrea Cmrečki. Posebnu pažnju posvećuje odabiru materijala među kojima su najprisutniji pamuk, viskoza i svila. Godišnje stvara jednu do dvije zaigrane i vrlo autentične kolekcije.

Andrea, prva osoba ove modne priče, prateći svoju djecu kako rastu, poigrala se sa materijalima, prugama i šarama. Tako je udahnula jednu sasvim novu priču uobičajenim odjevnim komadima.  daVida’s podržava i daje dinamiku modnom izričaju djevojčica, od vrtićkih pa sve do početka tinejdžerskih dana. daVida’s-ica sasvim sigurno ima istaknutu umjetničku crtu. Kroz odrastanje postaje svjesna da stil nije samo epizoda, prolazno poglavlje. Stil se stvara i oblikuje iskustvima. Traje puno duže od jedne sezone. I znači više nego posljednji trend mode. daVida’s-ica zna kako želi izgledati svakoga dana. A dozu šarmantnog modnog ludila prenijela joj je mama jednako snažnog karaktera kao i ona sama.

Ovu modnu kuću dodatno ističe žigovna zaštita ® izvorne modne marke. U Hrvatskoj, kao takva, nema direktnu konkurenciju. Riječ je o originalnom brendu dizajnerske odjeće za djecu koji ih prati u odrastanju. Njegujući slow fashion koncept u stvaranju jedinstvenog modnog izričaja.

Sigurno te zanima kako to izgleda, stoga ih pronađi na Facebooku i Instagramu. Posjetiti ih možeš u šarmantnom Showroomu na Medveščaku 103 u Zagrebu a dostupni su i online na www.davidas.eu.