NOVOSTI

daVida’s predstavlja kolekciju „Adriatic Blossom“


Ljetnu kolekciju 2015. godine pod nazivom Adriatic Blossom (Jadranska rascvjetanost) daVida’s će predstaviti na ovogodišnjem 2. Kids Fashion Weekendu na reviji koja će se održati 17. travnja u Hypo Centru, Zagreb.

Kolekcija je vođena toplim suncem, morem, dječjom bezbrižnom igrom te bojama koje razotkriva samo ljeto. daVida’s dosljedno prati dječji modni svijet u kroz odrastanje od prvih koraka do tinejdžerskih dana kroz sve sezone u godini.

Za ovo ljeto daVida’s je za djevojčice pripremio haljinice svijetlih tonova, bijele, prozračne s tamnoplavim detaljima kao i bijele s raznobojnim geometrijskim oblicima, zatim suknjice, pamučne majčice kratkih rukava u bijeloj i nježno rozoj boji s motivima daVida’s djevojčice. Odjeća za dječake je u neizbježno tamnoplavoj boji koja se gotovo uvijek kombinira s toplom žutom. Tako ćemo na reviji vidjeti i bermude, majice kratkih rukava, šalovi, kape, torbe…

Modeli su prilagođeni kretanjima, igri, bezbrižnosti i dječjoj neopretećenosti prolaznošću vremena. Svakako zavirite i na www.davidasdolls.com gdje ćete naći cjelokupnu kolekciju.

DIO KOLEKCIJE PREDSTAVLJEN NA PROŠLOGODIŠNJEM KIDS FASHION WEEKENDU