NOVOSTI

Alpro napitci – ENCIAN


Encian vam predstavlja svoje Alpro napitke na Kids Fashion Weekendu. Što sve možete pronaći na njihovim policama i u kojim sve okusima možete uživati?

Napitak od badema

Neki napitak od badema zovi i bademovo mlijeko koje je još od srednjeg vijeka popularan nadomjestak za kravlje mlijeko. Uz to što je ovaj ukusan, napitak od badema sadrži malo kalorija i masti pa ga slobodno možete piti u velikim količinama.

Napitak od badema bez šećera

Za one koji vole pravi i čisti okus badema, ovdje je napitak od badema bez šećera.

Od svih vrsta napitaka, napitak od badema je nutritivno najbogatija vrsta. Ne sadrži zasićene masne kiseline, a sadrži omega 3 masne kiseline koje su odlične za srce.

Napitak od kokosa

Napitak od kokosa sastoji se od vode i kokosa. Napitak od kokosa odlična je alternativa kravljem mlijeku pa se ovaj napitak često naziva i kokosovim mlijekom. Kokosovo napitak ne sadrži laktozu pa ga mogu konzumirati oni koji su intolerantni na laktozu. 

Napitak od lješnjaka

Alpro napitak od lješnjaka pripada onoj skupini hrane/napitaka koju ako ne kušate, nikada nećete znati što propuštate. Pa jeste li spremni kušati ovo blaženstvo orašastih okusa? 

Napitak od zobi

Jedan od popularnijih napitaka je zasigurno napitak od zobi. Idealan je izbor za osobe s intolerancijom na laktozu, mliječne proizvode i soju.

Napitak kokos čokolada

Kombinacija tropskog okusa kokosa i bogatog okusa čokolade- što može biti više primamljivo? S niskim sadržajem masti, Alpro napitak kokos čokolada zadovoljstvo je u kojem možete uživati bez grižnje savjesti, bilo gdje, u bilo koje vrijeme, kao osvježavajuće hladan ili ugodno topao napitak. Raj za Vaše nepce u čaši napitka.

Napitak od kokosa i badema

Što je kombinacija tropske svježine kokosa i suptilnog okusa najfinijih badema? Rajsko zadovoljstvo i zdravlje za vaše nepce.

Ukratko, Alpro napitak od kokosa i badema pravi je pogodak za zdravlje! Napitak možete konzumirati direktno iz hladnjaka ili ga dodati u kavu ili u zdrave žitarice. Preporučujemo da se ohrabrite i na pripremu zdravih kolača koji će biti i više nego fantazija u ustima!

Napitak badem vanilija

Osvježavajući i nutritivno bogat napitak od badema i vanilije zasigurno će vas ostaviti bez riječi.

Spoj orašastog okusa i slatke vanilije stvorit će pravu fantaziju u ustima. Samo jedna šaka badema ima visok udio omega-3 masnih kiselina koje su zaslužne za zdravlje krvožilnog sustava, srca i mozga. Bademi sadrže i visoke količine alfa-linolenske kiseline, za koju su istraživanja pokazala da može kod aritmije srca.