NOVOSTI

Juicy Kids sokovi i ove godine na Kids Fashion Weekendu


Juicy Kids prirodni su voćni sokovi u veselo dizajniranom pakiranju s nasmijanim likovima tukana i mede, a dolaze u dva djeci draga okusa – 100% jabuka i 100% gusti.

Djeca od malih nogu trebaju usvajati navike zdrave prehrane stoga se 100% prirodni voćni sok odlično uklapa u bilo koji obrok jer pridonosi potrebnom unosu tekućine i važnih nutrijenata u organizam te ujedno predstavlja i jedno od pet preporučenih serviranja voća u svakodnevnoj prehrani. Izvor su energije i vitamina C, bez dodanog šećera i konzervansa te u svom sastavu nemaju umjetne boje i sladila.

Inovativna „sensory” slamka s četiri male rupice na vrhu konzumaciju napitka čini iznimno zabavnom. Ova dva „mala velika soka“ i ove godine uveseljavaju naše male modele na castinzima i revijama Kids Fashion Weekenda te im na zabavan način pomažu osigurati unos hranjivih sastojaka.

Juicy Kids sokovi i ove će godine djeci pružiti predah u modnim pauzama i pripremama za revije, a također nas očekuje i veliki After Juicy Kids Party! 🙂